maanantai 14. helmikuuta 2011

weekend


PERJANTAI
Aamu alko ihan normaalisti perus setil (herään----suihkuun----syön yms.) sitten viiden aikoihin mentii tohon myllypuron nutalle chillaan hetkeks...no janne tuli sitte sinne ja mietittii että mitä tehtäis ja sitte saatii idea että lähretään illalla baarii ja ennen sitä mennää jannelle alottelemaa(tylsää tähän mennessä)

Sitte käytii jannen faijal hakee pullo viinaa ja sen jälkee kauppaa ostaa kaljaa ja safkaa aamuks.
Alettii sitte juomaa jannella..oltii kahestaa about 10min ku eetu soittaa et ne tulee sinne kirsin kaa hetkeks ennenku lähetää baarii minne ei ikinä mentykkää sitte ku soitettii lisää porukkaa jannelle ja päätettii pitää siel pibalot ! no me siiinä sitte jätkä porukalla alettii dokaamaa+kirsi ja oli ihan liian siistii (tältä päivältä 74tölkkii kaljaa ja pullo viinaa). kolmen aikaa porukka sit alko menee nukkumaa ja sit mä siinä viellä 2h puhuin puhelimes ja sit menin nukkumaa..




LAUANTAI

Herättiin siinä puol kymmenen aikoihin (Janne,Sebu,Aku ja minä) ja alettii sitte fiilistelee aamu auringosta ja suomalaisesta musiikista joooooooooooo o +tehtiii ihan vitun hyvää safkaa  ! naurettii iha vitusti(ite ihan koomassa siin aamulla)mut silti hauskaa oli! sitte päätettii vielä lähtee uuteen nousuu..otettii sitte aamukaljat siitä jääkaapista sitte chillattii hetki ja kyseltii ihmisiltä jos tulis jannelle bilettää illalla! saatii sitte iha hyvä porukka sinne (Janne,minä;sebu,jani,jesse,christina,karo,stella,aku,valtsu,jenna ja ei unodeta rakasta hassania :DD!)    perjantaina 74tölkkii ja 12lasipulloo ja pullo viinaa lauantaista en tiiä paljonko meni mut tölkit meni reilusti yli sadan ja pulloja meni varmaanki lavallinen ja sitte 2timppa pulloo!

sunnuntai
heräiltiii ja koomailtii yms ja naurettii lauantain jutuille(minä,karo,christina,aku,sebu,janne)..sebu lähti sitte ekana kotii ja käytii sitte hakee auto ja heitettii aku himaan...christina lähti sitte ömm en muista missä vaihees mut jöööö ö ! sitte janne heitti mut ja karon myllikään ja lähti ite tapaamaa mutsiinsa...sit loppu ilta meniki leffoja ja teeveetä katellessa!      




2 kommenttia:

  1. sunnuntai ilta
    mm. pasiradio, drinksuvinkkei in Utube, saksaa, pastaa romanttisesti ja animaatio.
    oli makee darrapäivä <3 miu

    VastaaPoista
  2. no jooooo olin iha jäs ku kirjotin tätä ni ehä mä muistanu kirjottaa mitää noista XD

    VastaaPoista